Ziarul electronic al arădenilor

Arădeanul Glad Varga a pierdut competiția pentru șefia TNL

Arădeanul Glad Varga nu a reușit să câștige șefia Tineretului Național Liberal, la Congresul TNL care s-a desfășurat duminică, la Palatul Parlamentului.

La Congresul TNL, la care a fost aleasă noua conducere a organizaţiei, au votat 1.073 de delegaţi. S-au înregistrat 11 voturi nule.

Trei candidaţi s-au înscris în cursa pentru şefia TNL: Mara Mareş, care a primit în primul tur 513 voturi, Radu Surugiu – 348 şi Vlad Varga – 212.

Mara Mareş şi Radu Surugiu au intrat în turul al doilea de scrutin pentru preşedinţia organizaţiei de tineret al Partidului Naţional Liberal.

În urma celui de-al doilea tur de scrutin, deputatul Mara Mareş a fost alesă noul preşedintele al Tineretului Naţional Liberal. Deputatul PNL Mara Mareş a fost votată de 545 de delegaţi prezenţi la Congresul TNL, în al doilea de scrutin, iar contracandidatul ei, Radu Surugiu, au fost votat de 496 de delegaţi.

Mara Mareş are 25 de ani şi este absolventă a Liceului „St. Clare’s” din Oxford şi a Facultăţii de Studii Europene şi Internaţionale din cadrul King’s College, University of London.

Ea este fiica consilierului judeţean Ioan Mareş, lider al PNL Făgăraş.

Până în prezent, organizaţia de tineret a PNL a fost condusă de copreşedinţii Costel Alexe şi Sorin Moldovan, veniţi de la PNL, respectiv PDL, în urma fuziunii celor două formaţiuni.

comentarii

One Comment

  • Das

    Nici nu merita, asta nu stie cum il cheama cu buletinul in mina si el vrea sa faca politica, sa ne amintim ca la alegeri nu a fost ales prin vot direct, deci in concluzie aradeni nu il vor reprezentantul lor am un singur sfat: Glad lasa politica ca nici stofa nu ai de politician

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.