Ziarul electronic al arădenilor

Arădeanul George Ţucudean a semnat un contract cu FC Viitorul

FC Viitorul a anunţat că a obţinut serviciile atacantului arădean George Ţucudean, acesta semnând un contract valabil până în 2019.

„Începând de astăzi, George Ţucudean a devenit jucătorul formaţiei FC Viitorul. Atacantul originar din Arad a semnat un contract cu gruparea condusă de Gheorghe Hagi până în vara anului 2019″, se arată pe site-ul clubului constănţean.

Ţucudean speră să câştige cu Viitorul titlul în Liga I.

„Am venit în primul rând pentru proiectul care este aici, pentru că Viitorul vinde bine, iar jucătorii au parte de un antrenor despre care am auzit cuvinte de laudă. Sper din tot sufletul să pot ajuta Viitorul să câştige titlul în Liga I. FC Viitorul este singura echipă care are o idee de joc. O păstrează indiferent de rezultat, dacă câştigă sau pierde joacă la fel. Vreau să fac parte din acest grup, de-aia am şi ales Viitorul”, a afirmat fotbalistul.

El a precizat că noua sa echipă are cele mai mari şanse în ceea ce priveşte implicarea în lupta pentru titlu. “Depidem doar de noi”, a adăugat Ţucudean.

Născut la 30 aprilie 1991, George Ţucudean a mai evoluat în Liga I pentru Dinamo, UTA, Steaua, ASA Târgu Mureş şi Pandurii Târgu Jiu, iar în străinătate a jucat pentru Standard Liege şi Charlton Athletic.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.