Ziarul electronic al arădenilor

Arădeanul George Ţucudean a semnat pentru Steaua

george-tucudeanAtacantul George Ţucudean, de la Charlton Athletic, a fost împrumutat la Steaua Bucureşti, pentru o perioadă de un an şi jumătate, cu opţiune de cumpărare, a anunţat clubul de fotbal din Ghencea.

Vârful în vârsta de 23 de ani va purta tricoul cu numărul 29 şi se va alătura lotului condus de Constantin Gâlcă în Antalya începând de vineri seara.

„Sunt bucuros pentru că am semnat şi voi îmbrăca tricoul Stelei. Ştiam despre interesul de a mă transfera încă de anul trecut şi consider că este un pas înainte în cariera mea să evoluez pentru o echipa care-şi propune performanţă pe plan european. Acum, rămâne să muncesc foarte mult pentru a demonstra că merit să joc la Steaua şi sper să nu înşel aşteptările, fiindcă sunt conştient de faptul că efortul făcut de club trebuie recompensat prin evoluţii bune. Îmi doresc să câştig trofee şi mă bucur pentru faptul că mă aflu la un club care-mi va uşura această misiune“, a declarat Ţucudean pentru site-ul Stelei.

George Ţucudean s-a născut pe 30 aprilie 1991 la Arad şi şi-a început cariera la UTA. În 2010 a fost transferat de Dinamo, echipa la care a evoluat timp de trei ani, fiind apoi achiziţionat de către Standard Liege.

În returul sezonului trecut a fost împrumutat de belgieni tot la Dinamo, iar în actuala stagiune a jucat pentru Charlton Athletic, din a doua ligă engleză, pentru care a evoluat în 23 de partide şi a înscris de două ori.

Are în palmares Cupa României şi Supercupa României, ambele cucerite în tricoul lui Dinamo, în sezonul 2011-2012.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.