Ziarul electronic al arădenilor

Arădeancă șantajată de un bărbat cunoscut pe Facebook

santajO arădeancă a fost șantajată de un bărbat pe care l-a cunoscut pe o rețea de socializare și care i-a cerut 20.000 de dolari în schimbul nepublicării unor fotografii compromițătoare cu aceasta.

Bărbatul a fost reținut, sâmbătă, în flagrant, de poliţiştii Secţiei nr. 1 Poliţie Vlaicu din Arad.

Arădeanca avut o relație amoroasă, iar după ce s-au despărțit, iubitul a început să o șantajeze. Tânăra s-a lăsat convinsă de iubitul ei din Oradea să fie fotografiată nud. Fotografiile compromițătoare au rămas în posesia bărbatului.

Poliţiştii au fost sesizaţi, în cursul săptămâniii, de o tânără, în vârstă de 21 de ani, din Arad, care a susținut că un bărbat, pe care l-a cunoscut prin intermediul unei reţele de socializare de pe internet, i-ar fi solicitat 20.000 de dolari, în schimbul nepublicării de către o altă persoană, un prieten fictiv al celui în cauză, a unor fotografii compromiţătoare cu aceasta, bani pe care bărbatul ar fi susţinut că i-ar fi dat în numele ei persoanei respective.

În urma cercetărilor efectuate, bărbatul a fost identificat de poliţişti. Acesta are 41 de ani și este din Oradea. Oamenii legii au stabilit că  acesta a solicitat şi primit de la victimă, în cursul acestui an, diferite bunuri, cât şi suma de 2.000 de lei, în mai multe tranşe.

„La data de 1 august a.c., poliţiştii arădeni au organizat acţiunea de prindere în flagrant, bărbatul fiind depistat pe raza municipiului Oradea, în momentul în care a primit de la victimă suma de 1.000 de lei, bani reprezentând o altă tranşă din cei 20.000 de dolari pe care acesta i-ar fi solicitat“, se arată într-o informare a IPJ Arad.

Bărbatul a fost reţinut de poliţişti pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat magistraţilor, cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de şantaj.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.