Ziarul electronic al arădenilor

Arădeancă jefuită în apropierea cascadei Bigăr

fotoDoi hoți au furat din mașina unei femei din Arad bani, mai multe carduri, acte de identitate și un telefon mobil, valoarea prejudiciului fiind de aproximativ 5.000 lei.

Conform polițiștilor, în cursul zilei de duminică, în jurul orei 20.15, doi bărbaţi de 30 şi 47 de ani, din Craiova şi Timişoara, au pătruns, prin folosirea de chei potrivite, în autoturismul unei femei în vârstă de 44 de ani, din Arad, care şi-a lăsat parcat autoturismul pe DN 67 B, în apropierea cascadei Bigăr.

Cei doi bărbați au sustras din autoturism o geantă, în care se afla suma de 3.800 de lei, 50 de euro, un telefon mobil, două cărţi de identitate şi mai multe carduri, prejudiciul estimat fiind de aproximativ 5.000 de lei.

„În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au stabilit că persoanele bănuite de furt s-ar deplasa cu un autoturism spre municipiul Reşiţa. La intrarea în oraş, dinspre Anina, poliţiştii au oprit pentru control un autoturism în care se aflau cei doi bărbaţi. Cu ocazia controlului efectuat, poliţiştii au găsit în autoturism mai multe bunuri: telefoane mobile, boxe audio, bijuterii din metal galben, mai multe chei auto dar şi sume de bani, 10.800 de lei şi 3.130 de euro“, se menționează într-un comunicat de presă remis de IPJ Caraș Severin.

Cei doi bărbaţi au fost conduşi la sediul municipiului Reşiţa pentru audieri, fiind cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

În cursul zilei de luni, aceştia au fost prezentaţi în faţa procurorului de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oraviţa, care a dispus faţă de ei măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.