Ziarul electronic al arădenilor

Arădean reținut pentru contrabandă. Aproape 11.000 de pachete de țigări găsite în mașină

Polițiștii Serviciului de Investigarea Criminalității Economice, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad au reținut, miercuri, un bărbat de 31 de ani, din municipiul Arad, bănuit de contrabandă.

În urma activităților desfășurate de polițiștii Serviciului de Investigarea Criminalității Economice Arad, a fost depistat în flagrant delict un arădean de 31 de ani, care conducea un autoturism din comuna Orșohei, spre Arad.

În timpul verificării autoturismului, în interiorul acestuia pe bancheta din spate și în portbagaj au fost descoperite și indisponibilizate 10.959 de pachete de țigări netimbrate sau timbrate necorespunzător, suma de 1.520 de lei și 80 de euro și un telefon mobil.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar joi a fost prezentat magistraților Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad cu popuneri legale, asupra bărbatului fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar.

Activitatea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Biroului pentru Operațiuni speciale Oradea, Cluj, Mureș și Suceava din cadrul Direcției pentru Operațiuni Speciale a I.G.P.R., precum și de cel al luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Arad.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IPJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.