Ziarul electronic al arădenilor

Arădean prins în timp ce incendia cauciucuri și aparate electrocasnice defecte în albia râului Mureș

Biroul Protecția Mediului din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Arad continuă acțiunile de patrulare în zona Mărului, pentru surprinderea indivizilor care, în nume personal sau în calitate de reprezentanți ai unor persoane juridice, poluează arealul respectiv prin deversarea de deșeuri voluminoase, incendieri de gunoaie și cauciucuri, extragerea de agregate ori descărcarea de materiale.

Joi, fumul degajat a fost observat de echipajul din cartierul Micălaca, iar deplasarea rapidă a celor doi polițiști locali a permis surprinderea unei persoane care incendia cauciucuri și aparate electrocasnice defecte în albia râului Mureș, în proximitatea străzii Mărului.

Pentru că persoana în cauză a refuzat legitimarea, a fost solicitată intervenția unui echipaj din cadrul Serviciului Ordine Publică și Circulație care a condus contravenientul la sediul DGPL, în vederea identificării și aplicării măsurilor legale.

Pentru nerespectarea prevederilor legale referitoare la regimul deșeurilor, eliminarea în mod neautorizat a deșeurilor prin incendierea acestora, C.V., 46 ani, cu domiciliul pe strada Oituz, a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 6.000 lei și a făcut curățenie în zona afectată de acțiunile sale.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de DGPL Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.