Ziarul electronic al arădenilor

Arădean judecat pentru lovituri cauzatoare de moarte

catuseUn bărbat din Arad a fost trimis în judecată, fiind acuzat că, la, sfârșitul anului trecut, a lovit o persoană, care, din cauza leziunilor, a decedat în prima zi din 2015.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad au informat că au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a lui Emanuel Stan, pentru săvârşirea infracţiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte.

Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că, „în seara zilei de 22 decembrie 2014, victima I.M.I.S. a fost agresată în locuinţa inculpatului, situată în cartierul arădean Sânicolaul Mic“.

Conform procurorilor, victima a fost lovită de inculpat cu capul în faţă, după care a fost aruncată de acesta afară din casă, pe terenul din curte, unde se aflau împrăştiate mai multe cărămizi, „împrejurare în urma căreia victima a suferit un politraumatism cu componentă cranio-facială, multiple fracturi costale şi ale sternului, leziuni consecutiv cărora, pe fondul unui organism cu alte afecţiuni, a decedat în data de 1 inuarie 2015“.

Dosarul a fost înaintat spre soluţionare la Tribunalul Arad.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.