Ziarul electronic al arădenilor

UPDATE: Arădean găsit mort în Belgia. Colegii și Poliția îi caută familia

necunoscutUn bărbat din județul Arad a fost găsit mort în Belgia, pe un șantier unde lucra, iar prietenii și Poliția îi caută familia.

Un român care locuiește în Belgia a postat, marți seara, pe Facebook, un anunț prin care solicită ajutor pentru a fi găsită familia bărbatului.

„A fost găsit decedat Ionut Ciripan zis Gioni, din Bruxelles. Se știe numele și că este de undeva de prin județul Arad. Nu are buletin românesc. Poate cunoaște cineva familia lui. Este în Belgia de mult timp. Nu se știe nimic de familia lui din România (nici un număr românesc în agenda din telefon). Poate familia l-a dat dispărut.

Din ce stiu, nu avea rude aici, în ultimii 2-3 ani a lucrat la firma unui macedonean, și locuia intr-o rulotă în curtea acestuia prin Vilvorde. Are undeva la 32-36 de ani. Poate știe cineva mai multe despre el, cum ar putea fi anunțată familia din România, măcar sa afle și ei ca a fost găsit decedat (sinucis) la un șantier unde lucra, iar colegii și nici poliția nu știu cu cine să ia legătura, niciunul nefiind român și neștiind mai multe date despre el“, este anunțul postat pe Facebook.

UPDATE

Arădeanul găsit mort în Belgia era amator de jocuri de noroc, spun cei care l-au cunoscut.

„Era în Bruxelles de 12 ani, nu avea familie, nu avea nimic. Doar muncea. Și tot ce câștiga pierdea la cazino… S-a spânzurat acolo unde muncea și unde dormea și noaptea“, a spus pentru actualitati-arad românul care marți seara a făcut un apel pentru a fi găsită familia bărbatului.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.