Ziarul electronic al arădenilor

Bărbat bătut de proprietarul unor câini

Un arădean este cercetat penal, după ce a lovit un bărbat care, în timp ajuta la mutarea unui corp de mobilă, ar fi fost deranjat de doi câini, pe care i-a împins cu piciorul.

În cursul zilei de marți, o femeie din Arad a solicitat, prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, intervenția unui echipaj, la un imobil din municipiu.

Conform jandarmilor, femeia a reclamat că, un prieten de-al ei, care o ajuta la mutarea unui corp de mobilă, a fost lovit de un bărbat, vecin cu ea, cu pumnii, provocându-i mai multe leziuni la nivelul feței.

„Jandarmii au ajuns de urgență la adresa precizată, unde l-au identificat pe agresor, iar pentru că persoana vătămată  necesita intervenție medicală de specialitate, au solicitat o ambulanță de la UPU Arad. La verificări a rezultat că respectivul conflict a fost creat pe fondul unor neînțelegeri dintre cei doi, în speță, persoana vătămată, în timp ce transporta mobilierul, a fost deranjat de doi câini de talie mică ce se aflau în curte, iar în încercarea de a se apăra de animale, le-a împins cu piciorul, fapt ce l-a instigat pe proprietar să se manifeste violent“, se menționează într-un comunicat de presă remis de Inspectoratul de Jandarmi Județean Arad.

Având în vedere că  lovirea sau orice alte acte de violență cauzatoare de suferințe fizice  constituie infracțiune, conform prevederilor Codului Penal, jandarmii i-au întocmit agresorului actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.