Ziarul electronic al arădenilor

Arădean arestat pentru trafic de droguri

Doi arădeni, care comercializau cannabis în Arad și Timișoara, au fost prinși de polițiști, unul dintre ei fiind arestat preventiv pentru trafic de droguri.

„Polițiștii S.C.C.O., împreună cu  Brigada de Operațiuni Speciale Timișoara, sub coordonarea procurorului de caz D.I.I.C.O.T.- Biroul Teritorial Arad, au depistat în flagrant delict un bărbat de 30 de ani, în timp ce comercializa pe raza municipiului Timișoara 1,5 kg de cannabis. Întreaga cantitate de cannabis a fost indisponibilizată în vederea continuării cercetărilor“, se arată într-o informare a IPJ Arad.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști s-a stabilit că bărbatul, împreună cu un alt bărbat de 31 de ani, ambii din Arad, ar fi comercializat cannabis în Arad și Timișoara.

În baza probatoriului administrat, procurorul de caz a dispus luarea măsurii reținerii bărbatului de 30 de ani. El a fost prezentat magistraților de la Tribunalul Arad cu propunere de arestare preventivă, care au emis un mandat pentru 30 de zile sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.