Ziarul electronic al arădenilor

Arad Streetball revine cu cea de-a II-a ediție

Compania FCC Environment România organizează, în colaborare cu echipa feminină de baschet FCC – ICIM Arad, cea de-a II-a ediție a evenimentului Arad Streetball.

Acesta va avea loc pe 25 august, în Piața „Avram Iancu“ (în spatele Teatrului Clasic „Ioan Slavici“), între orele 9.00 – 19.00. Evenimentul este organizat ca parte din Zilele Aradului, cu sprijinul Primăriei Arad, prin Centrul Municipal de Cultură Arad.

Arădenii pasionați de baschet, dar și de mișcare în general, vor avea din nou oportunitatea de a participa la un eveniment unic, dedicat celor care iubesc competiția și mișcarea în aer liber.

În cadrul competiției de street ball vor participa 18 echipe, atât masculin, cât și feminin, din Arad și Timișoara, dar și din Oradea.

Pe lângă competiție în sine, se vor organiza și de această dată concursuri pentru copii cu pubele și mingi colorate și premii supriză, organizate de Gabriel Iazbinscky (moderatorul evenimentului), precum și momente artistice oferite de echipa de majorete a Colegiului Național „Preparandia-Dimitrie Țichindeal”.

Evenimentul se va încheia cu festivitatea de premiere, unde câștigătorii vor fi premiați cu medalii, cupe, diplome, tricouri și alte premii supriză oferite de sponsori.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de FCC Environment România. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.