Ziarul electronic al arădenilor

Arad City Guide oferă informaţii despre evenimentele care au loc la Arad

Informaţiile despre activitatea administraţiei, mai uşor de accesat prin aplicaţia Arad City Guide.

Consiliul Judeţean Arad a încheiat un parteneriat cu Arad City Guide, pentru promovarea activităţii şi a evenimentelor culturale.

„Arad City Guide este o aplicaţie deja descărcată de aproximativ 1.500 de utilizatori, care oferă informaţii despre evenimentele care au loc la Arad. Suntem bucuroşi că avem un parteneriat prin care putem promova mai uşor evenimentele şi acţiunile noastre. Avem multe proiecte în derulare care interesează publicul, am alocat resurse importante pentru un calendar cultural bogat.

Dorim să folosim toate oportunităţile de promovare, să oferim informaţii cât mai uşor accesibile pentru toţi cei interesaţi de activitatea administraţiei, să atragem cât mai mulţi arădeni la evenimentele organizate de Consiliul Judeţean şi de instituţiile din subordine. Suntem deschişi spre orice parteneriat şi iniţiativă privată care permit accesul facil la informaţii utile cu privire la evenimentele care au loc în Arad”, a declarat Sergiu Bîlcea, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Arad.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Consiliul Judeţean Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.