Ziarul electronic al arădenilor

În Arad au apărut vânzătorii de pubele furate

pubele-gunoi1Tot mai multe pubele pentru gunoi sunt furate, în această perioadă, în municipiul Arad, iar ulterior sunt vândute, în condițiile în care acestea pot fi puse gratuit la dispoziția locuitorilor.

Firma de salubrizare SC Polaris M Holding SRL a informat că, în această perioadă, au loc numeroase furturi de pubele, scopul hoţilor fiind acela de a revinde pubelele arădenilor.

„Ca atare, societatea noastră îi sfătuieşte pe locuitorii Aradului să nu cadă pradă acestui fenomen devenit deja de tradiţie şi să refuze achiziţionarea de pubele de la cetăţeni necunoscuţi deoarece acestea sunt furate. Totodată, SC Polaris M Holding SRL îi roagă pe cetăţeni să anunţe de îndată Poliţia în cazul în care sunt abordaţi de indivizi care le oferă spre achiziţie astfel de recipienţi, ce provin, în fapt, din furturi de la alţi locuitori ai Aradului“, a informat SC Polaris M Holding.

Reprezentanții firmei au mai spus că oferă gratuit, şi nu contracost, astfel de pubele persoanelor fizice din Arad care au contract la zi semnat cu unitatea şi care nu au mai primit în ultimii cinci ani astfel de pubele, dar şi celor care se prezintă la sediul societății cu procese verbale de constatare a furtului de la sectoristul din zona în care locuiesc sau de la Poliţie.

„Speranţa societăţii noastre este că, prin refuzul cetăţenilor de a cumpăra pubelele furate de la alţi locuitori ai Aradului, acest fenomen nedorit, dar prezent mai ales în lunile de vară, va fi stârpit în cele din urmă. Rugăm arădenii, totodată, să nu accepte promisiunea unor indivizi necunoscuţi de a le aduce pubele de gunoi în schimbul unor sume de bani şi, de asemenea, de a nu cumpăra saci galbeni pentru colectarea selectivă a deşeurilor municipale, în condiţiile în care şi acestea se distribuie gratuit de către angajaţii SC Polaris M Holding SRL celor care selectează deşeurile. Achiziţionarea acestui gen de produse, precum şi de roţi de containere de deşeuri, furate desigur şi ele, nu face altceva decât să sporească un fenomen infracţional care astfel va deveni periculos“, este mesajul transmis de SC Polaris M Holding SA.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.