Ziarul electronic al arădenilor

My Arad. Aplicație pentru transmiterea sesizărilor către Primărie

Primăria a pus la dispoziția arădenilor o aplicaţie gratuită prin intermediul căreia pot fi transmise sesizări către Primărie.

„My Arad“ este o aplicaţie gratuită, disponibilă pe website-ul Primăriei (www.primariaarad.ro), și poate fi accesată şi de pe dispozitivele de tip smartphone.

„Prin intermediul aplicaţiei My Arad, utilizatorii pot sesiza municipalitatea în privința diverselor probleme din oraș legate de: iluminat public, câini comunitari, canalizare (racordări, canale colectoare), maşini abandonate sau parcate neregulamentar, refacerea străzilor şi aleilor, salubrizarea străzilor, toaletare copaci şi întreţinere gard viu, ordine publică, solicitare locuinţă, revendicări în baza legii 10, comerţ ambulant, probleme de mediu sau ajutor social, respectiv ajutor de urgenţă“, a informat Biroul de presă al Primăriei Arad.

Primarul Aradului, Gheorghe Falcă, a afirmat că My Arad este una dintre acele aplicaţii care definesc un oraş Smart.

„Această aplicaţie vine şi în sprjinul administraţiei, în sensul în care administraţia locală lucrează cu societăţi care prestează anumite servicii. Dacă aceste servicii nu sunt calitative sau nu sunt făcute la timp, Primăria Municipiului Arad este blamată. În realitate vina aparţine societăţii care trebuia să presteze respectivul serviciu. Vreau să ştiţi că această aplicaţie va fi  foarte utilă, mai ales în caz de fenomene meteo extreme, când autorităţile locale vor trebui să aibă reacţiii rapide“, a declarat Gheorghe Falcă.

Cum poate fi de folosită aplicația:

Pasul 1: Accesaţi adresa: http://mycity.primariaarad.ro de pe dispozitive mobile.

Pasul 2: Completaţi datele pentru o nouă sesizare (nume, prenume, adresa e-mail, telefon, tip și descriere problemă, locație pe hartă).

Pasul 3: Aşteptaţi soluţionarea sesizării dvs.

„Sesizările depuse și încă nesoluționate sunt vizibile pe hartă pentru o perioada de maximum 30 de zile de la data depunerii. Sesizările soluţionate sunt vizibile pe hartă o perioadă 5 zile de la data soluționării“, a mai informat Primăria.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.