Ziarul electronic al arădenilor

Ar-Medica, ediția a XXIV-a, la Expo Arad

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad organizează, în perioada 2-4 noiembrie 2017, cea mai mare expoziție de profil medical din Vestul României și una dintre cele mai importante la nivel național, târgul Ar-Medica.

Ar-Medica a devenit cel mai important eveniment medical din regiunea de Vest deoarece oferă cadrul în care latura comercială se îmbină cu cea științifică prin intermediul manifestărilor conexe organizate în timpul expoziției: simpozioane, congrese și conferințe, demonstrații practice creditate EMC și EFC.

La cea de-a XXIV-a ediție vor participa peste 100 de expozanți din țară și din străinătate, care își vor prezenta produsele în cele trei mari secțiuni: târg internațional de medicină, salon de medicină veterinară și salon beauty.

Evenimentul va aduce în prim plan: aparatură, echipament și instrumentar medical, consumabile medicale, aparatură recuperatorie, aparatură de laborator, aparatură și instrumentar pentru medicina veterinară, produse farmaceutice, produse cosmetice, de estetică și îngrijire corporală, precum și cele mai noi metode în materie de înfrumusețare, servicii medicale, IT medical, carte, publicații de specialitate, servicii conexe.

Programul conex al expoziției este unul foarte amplu și complex, oferind posibilitatea participării la conferințe științifice pentru: medici stomatologi, medici specialiști, medici de familie, medici veterinari, farmaciști, asistenți medicali, tehnicieni dentari. Se vor organiza conferințe creditate EMC și EPC, organizate în colaborare cu Colegiul Medicilor Stomatologi Arad, Colegiului Medicilor Arad, Colegiul Farmaciștilor Arad, Colegiul Medicilor Veterinari Arad, Ordinului Asistenților Medicali și Moașelor Filiala Arad, Ordinul Tehnicienilor Dentari Arad.

Program științific:

Pavilionul A și B

Joi, 2 noiembrie

Prezentarea firmei PI Dental Manufacturing CO LTD. Ungaria, Colegiul Medicilor Veterinari Arad

Vineri, 3 noiembrie

Colegiul Farmaciștilor Arad, Colegiul Medicilor Arad, Colegiul Asistenților Medicali Arad

Sâmbătă, 4 noiembrie

Ordinul Tehnicienilor Dentari Arad, tematică: „Curs intensiv: Proteza scheletata si combinata de la A pana la Z, tehnici de proiectare si realizare simple, fara posibilitati de eroare”.

Pavilion C

Joi-sâmbătă: Colegiul Medicilor Dentiști Arad, tematică: „Conceptul Profilactic în Stomatologie”.

Persoană de contact: Simona Văcaru

Email: ccia@ccia-arad.ro, simona.vacaru@ccia-arad.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.