Ziarul electronic al arădenilor

Apelul la TAS al clubului UTA Arad a fost respins

Apelul la TAS al clubului UTA, împotriva deciziei FRF de a înjumătăţi punctele echipelor din play-off-ul Ligii a II-a, a fost respins, a anunțat, vineri, gruparea din Arad.

„Vă informăm că apelul înaintat de clubul UTA la Tribunalul de Arbitraj Sportiv, în ceea ce priveşte hotărârea de a înjumătăţi punctele în play-off-ul Ligii a II-a, a fost respins. Astfel, sunt validate hotărârile Comitetului Executiv de Urgenţă din 14 mai 2020 şi Comitetului Executiv din 27 mai 2020. Motivarea deciziei o vom primi săptămâna viitoare. Nu regretăm că am atacat hotărîrea, în ciuda costurilor ridicate, pentru că apreciem că era de datoria noastră să apărăm munca echipei“, a informat UTA Arad.

La 14 mai, Comitetul de Urgenţă al FRF a validat decizia ca sezonul de Liga a II-a să continue doar pentru cluburile clasate pe primele şase locuri înaintea întreruperii cauzate de pandemia de coronavirus.

Cele şase echipe vor disputa un play-off, într-o singură manşă, şi vor intra în această fază finală cu punctele acumulate înjumătăţite.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.