Ziarul electronic al arădenilor

Anunț umanitar. Un copil are nevoie de ajutor pentru a fi salvat

O familie cu 5 copii e pusă din nou la grea încercare, după ce în urmă cu doi ani a fost la un pas de a-și pierde unul dintre cei doi băieței.

Soții Loghin sunt acum în situația disperată de a se lupta pentru viața uneia dintre cele trei fetițe.

Sofia s-a născut pe 5 februarie alături de surioara ei geamănă, Clara, însă bucuria părinților a fost scurtă. Copila a venit pe lume fără semne vitale, iar după ce a fost resuscitată, a fost diagnosticată cu encefalopatie ipoxic ischemică de grad 3. Altfel spus, creierul ei nu a primit suficient oxigen, motiv pentru care acum este la terapie intensivă în maternitate și e hrănită prin sondă.

Mama și tatăl Sofiei retrăiesc, din nefericire, teama, disperarea și neputința pe care le-au îndurat acum doi ani când Eduard – unul dintre băieți – a fost diagnosticat cu cancer.

Vorbim de un cuplu de agricultori cu posibilități extrem de reduse, dar care trebuie să strângă sume foarte mari de bani pentru a-și salva fiica. 2.000 euro investigații, 13.000 euro transportul cu ambulanța aeriană și 1.200 euro zilnic pentru terapia intensivă sunt costuri de neimaginat pentru o familie cu 5 copii care trăiește din salariul minim pe economie și o indemnizație de asistent pentru un copil cu handicap.

Acum doi ani, oamenii care i-au citit povestea l-au salvat de la moarte pe Eduard prin donațiile lor, și nu au fost puține. Astăzi, oameni ca voi o pot salva pe Sofia, îi pot oferi și ei o șansă în plus la viață!

Acești oameni nu au alt sprijin, iar fiecare clipă care trece aduce cu sine probleme iremediabile pentru fetița care are nevoie urgentă de ședințe de recuperare. Împreună putem strânge suma necesară prin orice donație făcută în conturile Asociației „Salvează o inimă”.

Împreună putem readuce bucuria în această familie!

Campanie începută la data: 13.04.2021

Nume: Loghin

Prenume: Sofia

Vârsta: 2 luni

Suma necesara: 27.000 euro (transport medical aerian, investigații, ATI -10 zile)

Diagnostic:  encefalopatie ipoxic ischemică de grad 3

Clinica unde va efectua operatia si tratamentul: Koc University

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociația „Salvează o inimă”

Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO28BTRLEURCRT00W8287001

CONT USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

REVOLUT: 0752.753.540

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați pentru transfer bancar numele  copilului – Sofia Loghin.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral anunțul umanitar transmis de Asociația „Salvează o inimă”. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul anunțurilor umanitare, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.