Ziarul electronic al arădenilor

Animația „Școala iepurașilor“, la cinematograful din Grădiște

Animația „Școala iepurașilor“ va fi proiectată sâmbătă, 20 aprilie 2019, la Cinematograful din Grădiște, astfel, Primăria Municipiului Arad și Centrul Municipal de Cultură Arad oferindu-le celor mici un eveniment potrivit pentru această perioadă pre-pascală.

„Școala iepurașilor“ va fi difuzat, de la orele 10.00 și 12.00. Filmul este dublat în limba română.

Personajul central al filmului este Max, un iepure de oraș, care ajunge din întâmplare într-o școală de modă veche, de unde nu poate pleca până nu deprinde arta unui adevărat iepure de Paști.

Max învaţă la Școala iepuraşilor despre cât de frumos şi sănătos este traiul în natură (un simulent ecologic). Alte lecţii amuzant transmise celor mici sunt cât de important este să faci parte dintr-o echipă, să-ţi depăşeşti limitele (Max trebuie să urmeze un antrenament cazon, ce-i dezvoltă agilitatea şi reflexele) şi să renunţi la a mai fi egoist.

Mai mult decât atât, Max învaţă să îşi urmeze intuiţia (inima) şi să aleagă tabăra potrivită.

Cum reuşeşte asta, cine îl ajută şi cum îşi foloseşte el abilităţile dobândite pentru a proteja valorosul ou de aur şi pentru a duce mai departe tradiţia Şcolii iepuraşilor, aflaţi în sala de cinema.

Rezervări se pot face la adresa de email: cinemagradiste@gmail.com și la telefon 0740-946 821 (de marți până vineri, între orele 10.00-12.00 și 18.00 – 20.00)

Proiecțiile de film de la cinematograful din Grădiște fac parte dintr-un proiect pe termen lung, finanțat de Primăria Municipiului Arad prin Centrul Municipal de Cultură Arad, care are ca scop revitalizarea cinematografelor din oraș.

Școala Iepurașilor (Germania 2017) – Sinopsis

„Școala iepurașilor“ este o animație care combină farmecul ilustrațiilor din cărțile de povești cu grafica benzilor desenate.

Povestea este inspirată de o carte pentru copii celebră, adusă mai aproape de lumea modernă de echipa de scenariști, pentru a fi mai atractivă şi pentru spectatorii mai măricei.

Personajul central este Max, un iepure de oraș, purtător de tricou, blugi şi fes, care trăiește din furtișaguri și este obișnuit cu viața de stradă. Îndrăzneţ, mândru și curajos (nu şi răutăcios), el visează să intre într-una din găștile celebre din zonă, cea a Iepurilor Turbați. Din dorința de a le arăta prietenilor săi că este capabil să facă față probei de foc la care îl vor supune „turbaţii”, Max este transportat fără să vrea departe, într-o pădure, unde pândesc vulpile cele şirete. Descoperă că a nimerit chiar la Şcoala iepuraşilor de Paşti, o legendă printre iepuraşii de oraş.

Aici Max are parte de o serie de peripeții iar dacă a scăpat cu bine din ele veți afla doar în sala de cinematograf.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Centrul Municipal de Cultură Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.