Ziarul electronic al arădenilor

Anghel Iordănescu şi-a prelungit contractul cu FRF

minge-de-fotbalPreşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat vineri, că selecţionerul Anghel Iordănescu şi-a prelungit contractul şi că noul acord este valabil până la finalul Campionatului European din 2016.

„În această dimineaţă s-a semnat continuarea acordului cu selecţionerul Anghel Iordănescu. A fost doar o chestiune de timp, nu s-a pus problema financiară. Toţi ne-am dorit să continuăm, nu s-a ridicat o asemenea chestiune. Mă simt încântat să lucrez cu domnul Iordănescu.

Din punct de vedere financiar a rămas acelaşi contract. Ne referim acum doar la prelungirea lui până după Campionatul European din Franţa. În ultima perioadă am avut ca obiectiv meciul cu Italia, urmează cantonamentul din iarnă, apoi am stabilit amicalul din martie şi urmează să mai perfectăm încă unul, acestea au fost discuţiile din ultima perioadă“, a spus Burleanu.

Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal a aprobat la 29 octombrie prelungirea contractului selecţionerului Anghel Iordănescu, care expirase la finalul preliminariilor Campionatului European din 2016.

Anghel Iordănescu se află la conducerea tehnică a echipei naţionale a României din octombrie 2014. Cu Iordănescu selecţioner, prima reprezentativă a obţinut calificarea la Euro-2016.

sursa: Mediafax

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.