Ziarul electronic al arădenilor

Angajaţii de la Finanţe au reluat protestele

Angajaţii de la toate administraţiile finanţelor publice din judeţul Arad au reluat protestul, miercuri, însă în cursul dimineţii au lucrat timp de trei ore, după care au închis ghişeele pentru public şi au afişat pe uşi mesajul că au declanşat un protest spontan.

Peste 450 de angajaţi de la toate administraţiile finanţelor publice din judeţul Arad protestează pentru a treia zi consecutiv, aşteptând rezultatele discuţiilor dintre sindicalişti şi ministrul Finanţelor. Miercuri dimineaţă, când au ajuns la serviciu, angajaţii şi-au reluat activitatea, fiind deschise ghişeele şi celelalte servicii pentru public.

În jurul orei 11.00, aceştia au oprit însă lucrul, anunţând că au declanşat un nou protest spontan.

Conform unor membri de sindicat, iniţial angajaţii din Arad au dorit să aştepte rezultatele negocierilor de la Ministerul Finanţelor, însă după câteva ore au decis să protesteze până când vor primi răspunsuri favorabile la revendicările formulate.

În municipiul Arad, persoanele care erau aşezate la rând în faţa ghişeelor au fost servite, deşi se anunţase declanşarea protestului, iar pe porţile instituţiei au fost lipite afişe cu mesajele ”Protest spontan” şi ”Tăiaţi-vă pensiile speciale, nu salariile noastre!”.

O parte dintre protestatari s-au adunat pe holurile instituţiei, în timp ce majoritatea au rămas în birouri, dar fără să lucreze.

sursa: News.ro

CITITI SI: Ce nemulțumiri au angajații Fiscului din Arad

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.