Ziarul electronic al arădenilor

Angajată a Primăriei Lipova, găsită cu avere nejustificată

Agenția Națională de Integritate (ANI) a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curţii de Apel Timişoara cu privire la existența unei diferențe nejustificate între averea dobândită și veniturile obținute de un funcționar public din Primăria Lipova.

ANI susține că a constatat existenţa unei diferenţe nejustificate, în cuantum de 291.665,36 lei, între averea dobândită şi veniturile realizate de Diana Manuela Rista, în perioada exercitării funcţiei publice.

„Agenţia Naţionala de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curţii de Apel Timişoara, în vederea începerii acţiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite şi veniturile realizate în perioada exercitării funcţiei de către Rista Diana-Manuela“, se arată într-o informare a ANI.

Conform sursei citate, Diana Manuela Rista a fost informată despre declanşarea procedurii de evaluare, drepturile de care beneficiază (de a fi asistat sau reprezentat de un avocat şi de a prezenta date sau informaţii pe care le considera necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris), precum şi despre existenţa diferenţelor semnificative.

„Rista Diana Manuela a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere“, se mai arată în informarea ANI.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.