Ziarul electronic al arădenilor

Angajat de la Finanţe, lovit mortal de o maşină

aradUn angajat al Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice (AJFP) Arad, în vârstă de 39 de ani, a murit, joi, lovit de un autoturism scăpat de sub control, pe marginea unui drum judeţean.

Alexandru Adrian Gali ieşise să facă sport cu bicicleta şi a oprit o clipă pe marginea drumului, moment în care a fost izbit de autovehicul.

Potrivit colegilor din cadrul AJFP Arad, acesta, care lucra la Serviciul de colectare venituri, a ieşit cu bicicleta împreună cu un prieten pentru a face sport. Cei doi au circulat pe un drum judeţean, dintre localităţile Sântana şi Zimand.

La un moment dat, bărbatul a coborât de pe bicicletă pentru a merge puţin pe jos, pe marginea drumului, însă a fost izbit în plin de un autovehicul scăpat de sub control, prietenul victimei fiind martor.

„Un bărbat de 37 de ani din Sântana, în timp ce conducea un autoturism pe DJ791, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de carosabil umed, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a pătruns pe contrasens, acroşând un bărbat de 39 de ani. Victima, în calitate de pieton, se deplasa pe marginea carosabilului, iar în urma impactului a decedat”, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene, Lorena Pîrvulescu, conform news.ro.

Poliţiştii au deschis un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă pe numele şoferului. Acesta a fost testat cu aparatul alcool-test, rezultatul fiind negativ.

Bărbatul era căsătorit şi avea o fetiţă de opt ani.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.