Ziarul electronic al arădenilor

Andrei Peteleu, noua achiziție a clubului UTA Arad

UTA Arad l-a achiziționat pe fundașul Andrei Ionuț Peteleu, fotbalist care a mai jucat la CFR Cluj și Sheriff Tiraspol, a anunțat, marți, conducerea clubului.

„Clubul nostru a parafat o nouă achiziție în această seară: Andrei Ionuț Peteleu a devenit fotbalistul UTA-ei. Născut pe 20 august 1992, Peteleu joacă pe postul de fundaș dreapta. A făcut junioratul la Gloria Bistrița, în culorile căreia a debutat pe prima scenă.

Cluburile din cariera sa sunt: Delta Tulcea, FCM Târgu Mureș, Săgeata Năvodari, Petrolul Ploiești și, mai ales, CFR Cluj, cu care a cucerit trei titluri de campion al României. Internațional de juniori și tineret al României, Peteleu a trăit și atmosfera cupelor europene, iar anul trecut a fost echipierul trupei moldovene Sheriff Tiraspol“, conform uta-arad.ro.

UTA i-a mai transferat în această iarnă pe mijlocaşul brazilian Roger Junior Rodrigues Figueira, pe mijlocaşul lituanian Modestas Vorobjovas, pe atacantul Liviu Antal, pe tânărul portar Haralambie Mociu, pe atacantul Albert Voinea, pe fundaşul rus Evgheni Şliakov şi pe atacantul Adrian Petre.

foto: uta-arad.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.