Ziarul electronic al arădenilor

Anchetă pentru ultraj. Doi poliţişti, bătuţi de un şofer

Procurorii arădeni au început o anchetă pentru ultraj, după ce doi agenţi de la Poliţia Rutieră, o femeie şi un bărbat, au fost bătuţi de un şofer pe care l-au urmărit până acasă, pentru că refuzase să oprească la semnalele din trafic.

În agresiune au fost implicaţi şi doi membri ai familiei şoferului, care au ieşit din casă pentru a-i sări în apărare, deşi agenţii i-au somat şi au folosit inclusiv spray lacrimogen pentru a-i îndepărta.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Chişineu-Criş au anunţat, luni, că doi agenţi de la Poliţia Rutieră Arad au fost bătuţi în trafic, iar trei suspecţi sunt vizaţi de o anchetă pentru ultraj.

Incidentul a avut loc în oraşul Sântana, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce echipajul Poliţiei Rutiere, format dintr-o femeie şi un bărbat, a semnalizat un şofer să oprească autoturismul pentru control.

Conform anchetatorilor, şoferul a refuzat şi a mărit viteza, pentru a scăpa de control, iar agenţii au pornit în urmărirea acestuia.

Şoferul a oprit maşina abia în faţa casei sale, pe strada Muncii, însă între timp şi-ar fi sunat rude pentru a ieşi din imobil să-l ajute.

Agenţii au încercat să-l legitimeze pe şofer, dar acesta a refuzat şi ar fi devenit agresiv verbal şi fizic, iar două persoane care au ieşit din locuinţa sa i-ar fi atacat pe agenţi.

Anchetatorii afirmă că agenţii i-au somat pe suspecţi să nu se apropie şi au fost nevoiţi să folosească spray lacrimogen pentru a se apăra de lovituri.

În urma altercaţiei, cei doi poliţişti s-au ales cu mai multe răni şi au obţinut certificate medico-legale.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Chişineu-Criş, Brigitte Sighete, a declarat pentru News.ro că deocamdată dosarul este ”in rem” pentru ultraj, dar sunt vizaţi cei trei presupuşi agresori, care sunt audiaţi pe parcursul zilei de luni.

sursa: News.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.