Ziarul electronic al arădenilor

Anchetă. O tânără a murit după ce ar fi consumat droguri

Poliţiştii şi procurorii arădeni au început o anchetă, după ce o tânără de 29 de ani a fost dusă de doi bărbaţi la spital în stop cardio-respirator şi a decedat, iar unul dintre însoţitori le-a spus medicilor că pacienta consumase droguri.

Potrivit unor surse medicale din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, la Unitatea de Primire Urgenţe a fost adusă o tânără de 29 de ani care se afla în stop cardio-respirator. Medicii au efectuat manevrele de resuscitare, însă victima a decedat.

Conform surselor, pacienta a fost adusă cu o maşină de către doi bărbaţi, iar unul le-a spus medicilor că tânăra a consumat droguri, fără să poată preciza ce substanţe.

Personalul medical a anunţat Poliţia, care a deschis un dosar de cercetare penală in rem pentru ucidere din culpă.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, Antonela Ianotă, a declarat pentru News.ro că dosarul a fost repartizat unui procuror, urmând să aibă loc audieri.

Surse din rândul anchetatorilor afirmă că autoturismul în care a fost adusă victima are numere de Bihor, iar cei doi bărbaţi au părăsit spitalul imediat ce au aflat de decesul tinerei, ei fiind căutaţi.

Medicii legişti urmează să efectueze autopsia, iar în urma analizelor toxicologice se va stabili dacă victima consumase substanţe periculoase.

sursa: News.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.