Ziarul electronic al arădenilor

UPDATE Anchetă. Filmuleț în care un câine mort este tăiat cu o seceră

Poliţiştii arădeni au început o anchetă după ce pe Facebook a fost postat, joi, un filmuleţ cu un câine mort care este tăiat cu o seceră, cel care loveşte cadavrul animalului părând să fie un tânăr din Arad.

Conform News.ro, pe un profil de Facebook ce pare a fi al unui tânăr din Arad a fost postat, joi, un clip violent, cu cadavrul unui câine lovit în mod reperat cu o seceră.

Clipul este postat pe un profil despre care poliţiştii nu au reuşit să stabilească dacă este real. Profilul se numeşte ”Alexandru Mmt Alx”, despre care se scrie că locuieşte în Arad, a studiat la ”Şcoala Vieţii” şi ”Facultatea De Golani”.

În filmul postat pe internat apare o persoană care taie cu o seceră cadavrul unui câine, iar la un moment dat se aude şi vocea unui băiat care ar asista la scenă: ”Ce ficăţei frumoşi are! Ia să vedem ficăţeii!”.

Din imagini reiese că animalul, care avea o pungă pe cap, era mort înainte de începera filmării. Postarea a fost distribuită de mii de ori în câteva ore, iar oamenii cer o anchetă în acest caz.

Reprezentanţii Biroului de presă al Poliţiei Judeţene Arad au declarat, joi seară, pentru News.ro, că videoclipul a fost studiat deja de către poliţişti, care au început o anchetă pentru identificarea autorilor.

UPDATE

Poliţiştii arădeni au reuşit să-l identifice pe cel care ar fi ucis un câine şi a filmat cum îl taie cu o seceră, fiind vorba despre un tânăr de 26 de ani, pe nume Alexandru Memet.

„Suspectul este este originar din judeţul Constanţa, dar în prezent este angajat la o stână din localitatea Şagu (aflată la 15 kilometri de Arad – n.r.). I s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru uciderea fără drept, cu intenţie, de animale, faptă prevăzută de legea 205/2004 şi sancţionată cu pedeapsă cu închisoarea de la trei luni la un an sau cu amendă penală”, a declarat, vineri, pentru News.ro, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Arad, Lorena Radu.

Numele suspectului se potriveşte cu cel al profilului de Facebook pe care a fost postată filmarea în cursul zilei de joi.

Tânărul le-a declarat jurnaliştilor arădeni că el apare în filmare şi că a făcut acest lucru ”din teribilism”, fără să ştie că videoclipul va stârni emoţii şi revoltă. El susţine că animalul i-a aparţinut şi că era mort, din cauze pe care nu le cunoaşte.

sursa: news.ro

comentarii

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.