Ziarul electronic al arădenilor

Anchetă după ce un bărbat a murit electrocutat

Poliţia din Arad a deschis, duminică, o anchetă pentru ucidere din culpă după ce un bărbat de 33 de ani a murit electrocutat în timp ajuta la descărcarea unor materiale de construcţii.

Bărbatul de 33 de ani era cunoscut în oraş pentru că de câţiva ani distribuia materiale publicitare pentru un club. Sâmbătă, a fost chemat în comuna Vladimirescu de lângă Arad, pentru a ajuta la descărcarea mai multor paleţi cu ţiglă.

Şoferul maşinii cu macara care a adus ţigla ar fi parcat sub liniile de înaltă tensiune şi, fără să-şi dea seama, când a ridicat braţul utilajului, acesta a atins fierele de înaltă tensiune, omorându-l pe bărbatul de 33 de ani, care se afla pe platforma metalică a camionului

Medicii SMURD, care au sosit la faţa locului, l-au resuscitat pe bărbat, însă acesta a murit înainte de a ajunge la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad.

Duminică, poliţiştii din Arad au deschis o anchetă pentru a stabili circumstanţele în care a murit bărbatul.

„Poliţia Arad a deschis dosar de cercetare pentru ucidere din culpă, se fac cercetări in rem, pentru moment nu este cercetată o persoană a anume, ci fapta comisă”, a declarat. duminică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţe Judeţean Arad, Lorena Radu.

sursa: Mediafax

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.