Ziarul electronic al arădenilor

Anchetă după ce un bărbat a fost dat jos din tren şi bătut

VIDEO Un bărbat a fost dat jos din trenul care circula pe ruta Timişoara – Simeria, iar apoi bătut de controlor şi doi călători, într-o gară din judeţul Arad. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru loviri.

Poliţiştii din judeţul Arad au deschis, marţi, un dosar penal pentru loviri sau alte violenţe după ce, luni după-amiază, pe reţelele de socializare a fost postat un filmuleţ în care apare un bărbat care este bătut de mai mulţi călători, dar şi de către controlor.

Incidentul a avut loc în gara Milova, din judeţul Arad, unde un bărbat în vârstă de 41 de ani este obligat să coboare din tren de către un tânăr şi de controlor. Bărbatul încearcă să se urce înapoi în tren, dar este lovit cu piciorul. Apoi, controlorul coboară din tren şi începe să-l lovească pe bărbat, fiind ajutat de alte două persoane, acesta rămânând nemişcat pe peron.

„Poliţiştii de transporturi feroviare Arad au fost sesizaţi despre faptul că un bărbat de 41 de ani, în timp ce se afla într-un tren care circula pe relaţia Timişoara – Simeria, în staţia Milova, a fost constrâns să coboare, fiind agresat apoi de mai multe persoane necunoscute de acesta.

Poliţiştii efectuează cercetări în vederea identificării şi tragerii la răspundere penală a agresorilor, în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri sau alte violenţe”, arată reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Arad.

 

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.