Ziarul electronic al arădenilor

Amenzi pentru parcarea pe spațiile verzi, în municipiul Arad

Încă din prima zi lucrătoare a anului 2021, polițiștii locali din cadrul Biroului Protecția Mediului au reluat acțiunile de descurajare a folosirii neautorizate a spațiilor verzi din oraș.

Au fost aplicate 20 sancțiuni în cuantum de 6.500 lei, conform prevederilor Legii nr. 24/2007 privind reglementarea și administrarea spațiilor verzi din intravilanul localităților.

Art. 21 lit. a din actul normativ sus-menționat prevede amenzi pentru cei care parchează neregulamentar în locațiile respective cuprinse între 100 – 200 lei în cazul persoanelor fizice și între 1.000 – 10.000 lei pentru persoanele juridice.

Verificările efectuate în cartierele Aurel Vlaicu, unde au fost constatate abateri pe Aleea Saturn și Aleea Hațeg și Sânicolaul Mic pe străzile Steagului, Flacăra și Nicolaus Lenau vor continua în toate zonele orașului.

În acest sens, recomandăm cetățenilor semnalarea unor astfel de evenimente, în momentul producerii lor, la numărul de telefon al dispeceratului DGPL Arad: 0257-939 (apel gratuit).

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Direcția Generală Poliția Locală Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.