Ziarul electronic al arădenilor

Amenzi aplicate de polițiștii locali pentru traficul greu din municipiul Arad

Polițiștii locali cu atribuții privind circulația pe drumurile publice au acționat pentru sancționarea conducătorilor auto care nu respectă normele legale privind accesul și circulația vehiculelor cu masa maximă autorizată mai mare de 3,5 tone.

Au fost avute în vedere mai multe areale, zona centrală a orașului, Zona Industrială, Calea 6 Vânători, Aradul Nou (strada Orșova) și Micălaca (Bulevardul Nicolae Titulescu), urmărindu-se soluționarea problemelor create de folosirea vehiculelor de transport marfă, de mare tonaj.

Au fost întocmite de polițiștii locali un număr de 49 sancțiuni pe luna în curs, în cuantum total de 49.000 lei pentru încălcarea prevederilor H.C.L.M. nr. 303/2016.

Avându-se în vedere faptul că în perioada actuală în multe zone din municipiu traficul este îngreunat datorită lucrărilor de amenajare și reparații a drumurilor, în vederea gestionării eficiente a traficului din oraș pe diferite artere de circulație, în special conducătorii vehiculelor de mare tonaj sunt rugați să se  conformeze cu strictețe reglementărilor H.C.L.M. nr. 303/2016 care prevăd deținerea autorizației necesare de acces și respectarea traseului înscris pe aceste autorizații.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de DGPL Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.