Ziarul electronic al arădenilor

Amendați pentru că au aruncat gunoaie pe domeniul public, în municipiul Arad

Echipajele operative ale Direcției Generale Poliția Locală Arad aflate în misiunile de patrulare i-au surprins, în ultima săptămână, pe mai mulți concetățeni ai noștri care ignoră cu bună știință normele de bună conviețuire socială și de păstrare a curățeniei publice în orașul nostru.

În seara de 8 mai 2021 au fost depistați doi tineri care abandonau ambalajele de alimente preambalate și cojile de semințe în incinta  unui loc de joacă din Aradul Nou.

În 12 mai 2021 pe trotuarul Căii Timișorii a fost localizat un grup de majori și minori aflat într-o situație similară, cu precizarea că, de această dată, respectivii au ales să abandoneze pe domeniul public și scutecul de unică folosință, utilizat, al unuia dintre copii.

Celor patru contravenienți le-au fost aduse la cunoștință prevederile HCLM 162/2006 privind gospodărirea municipiului Arad și au fost sancționați cu amenzi de câte 1.501 lei fiecare.

În ambele cazuri, politiștii locali le-au pus la dispoziție făptuitorilor câte o mătură și un făraș, aflate în dotarea autovehiculelor de patrulare, pentru a recupera deșeurile abandonate și a le plasa în pubele și coșuri de gunoi.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de DGPL Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.