Ziarul electronic al arădenilor

„Altă întrebare“. Videoclip în care ministrul Iordache este ironizat cu replici din filme

VIDEO Echipa emisiunii „România 9”, prezentată de Ionuţ Cristache la TVR 1, a lansat un videoclip în care Florin Iordache, ministrul Justiţiei, este ironizat prin intermediul unor replici din filme româneşti rostite de actori celebri, precum Toma Caragiu, Amza Pellea, Puiu Călinescu şi Dem Rădulescu, în care este reluată în buclă expresia „Altă întrebare”, adresată de ministrul Iordache jurnaliştilor prezenţi la o conferinţă de presă.

Materialul video este alcătuit dintr-o scenă în care Florin Iordache îşi spune replica: ”Altă întrebare”, intercalată cu replici din filme româneşti precum ”Moromeţii”, ”Cel mai iubit dintre pământeni” şi ”Nea Mărin miliardar”.

“Ce facem noi, ca cetăţeni cinstiţi, când găsim pe stradă un portofel cu o sumă de bani în el?”, “Bă, voi altă treabă n-aveţi decât să pălăvrăgiţi?”, “Ce salariu de bază ai?”, “Ce-o fi, mă, în capul asta al tău?”, “Cine vă recomandă?”, “Dar cum îţi permiţi, bă, pârlitule?”, “Dacă eu te-aş înjura acum de muierea dumitale, ce-ai să zici?” şi “Păi vezi că eşti prost?”, sunt replici din filme româneşti – intercalate cu expresia ”Altă întrebare” – care apar în materialul video realizat de echipa emisiunii ”România9”.

De asemenea, transportatorul low-cost Ryanair, a patrulea jucător de pe piaţa românească din punctul de vedere al cotei de piaţă, îl ironizează pe ministrul Justiţiei, Florin Iordache, într-o imagine publicitară postată pe pagina sa de Facebook.

Compania a anunţat, vineri, că scoate la vânzare 20.000 de bilete de avion la un preţ de 5 euro, pentru călătorii efectuate în perioada 6 februarie şi 31 martie.

“Care companie oferă tarife de la 5 euro? Altă întrebare”, este mesajul de pe fotografie, care îl înfăţişează pe ministrul Justiţiei la Guvern, în conferinţa de presă de după şedinţa Executivului de marţi seară, când a fost aprobată celebra Ordonanţă de Urgenţă de modificare a codurilor penale, care a generat proteste masive de stradă în oraşele din România.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.