Ziarul electronic al arădenilor

Alin Pop: Iustin Cionca încearcă să antreneze instituția Consiliului Județean în răfuieli politice

Consilierul județean social-democat Alin Pop atrage atenția că însăși ideile de democrație și legalitate sunt pervertite, în momentul în care instituții publice, precum Consiliul Județean sunt antrenate în jocuri politice care contravin normelor și uzanțelor juridice.

„În calitate de consilier județean, am considerat necesar, să formulez în ședința de vineri, o interpelare adresată conducerii CJA, în speță domnului Iustin Cionca, care fără să consulte plenul reunit și-a permis să intenteze un proces de calomnie deputatului Florin Tripa iar asta în «numele Consiliului Județean».

Sigur că, conform legii avea nevoie de votul nostru, al tuturor.

Pentru a înțelege exact ceea ce se petrece am să dezvolt ideea de bază. Adică președintele desemnat de liberali se substituie instituției, încercând să se răzbune pe un deputat social-democrat care și-a permis să critice, cu argumente, lipsa de eficiență și performanță a administrației județene PNL. Pentru că, domnul Tripa, în ieșirile sale publice nu a atacat instituția ci a vorbit despre lucrări de proastă calitate, despre apă la robinet maronie și la prețuri absurde, despre drumuri neasfaltate, licitații nedemarate și contracte cu dedicație.

Adică tot ceea ce trebuie să știe plătitorii de taxe și impozite din acest județ, oamenii cinstiți și gospodari, cărora li se sparg în cap somnolența și indiferența administrației Cionca.

Conform gândirii acestuia, tot ei plătesc și factura trimiterii în judecată a deputatului Tripa…. pentru insultă, pentru că cetățeanul Cionca în loc să își angajeze un avocat, recurge la juristul instituției, plătit evident din bani publici.

Sigur că toate aceste critici întemeiate dor, ustură, iar cei care se simt cu musca pe căciulă încearcă prin asemenea tertipuri de imagine să închidă gura unor politicieni curajoși care își fac datoria, în limitele mandatului primit de la cetățeni, pentru a-i reprezenta în mod corect și transparent”, spune consilierul județean social-democat Alin Pop.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de Presă al PSD Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.