Ziarul electronic al arădenilor

Alimente expirate, găsite într-un depozit din Arad

conserveInspectorii Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Arad au confiscat, dintr-un depozit din municipiu, aproape 23 de tone de produse alimentare expirate şi neconforme.

Potrivit unui comunicat remis de DSVSA Arad, reprezentanţi ai Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad şi inspectori din cadrul Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Arad au făcut un control la un depozit de produse alimentare din municipiul Arad.

„Inspectorii de specialitate din cadrul Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Arad au identificat o serie de produse de origine nonanimală – făină, conserve de legume, griş – în cantitate de 22.524 kilograme cu termen de valabilitate depăşit, conserve de peşte şi legume în cantitate de 444 kilograme în ambalaj deteriorat, neconform. Valoarea mărfii neconforme este de 8.144 lei“, se precizează în comunicat.

Cel mai probabil produsele expirate urmau să ajungă pe piaţă.

Întreaga cantitate de produse a fost transportată către o unitate de neutralizare specializată, toată marfa fiind distrusă. De asemenea, depozitul a fost sanţionat cu 10.000 lei.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.