Ziarul electronic al arădenilor

Alimentarea cu gaze naturale în orașul Pecica, sistată în cursul zilei de joi

Delgaz Grid anunță consumatorii din orașul Pecica că, din motive tehnice, se va sista alimentarea cu gaze naturale a imobilelor din întregul oraș în data de 18 iunie, între orele 8.00 – 19.00.

În vederea preîntâmpinării unor accidente, furnizorul de gaz are și câteva recomandări pentru cetățeni: să închidă toate robinetele de gaze la punctele de consum și să aștepte reluarea alimentării cu gaze naturale cu robinetele închise.

De asemenea, după reluarea alimentării cu gaze naturale, să reaprindă flacăra de veghe la aparatele automate și să supravegheze focurile de la punctele de consum, timp de jumătate de oră.

În cazul în care constată miros specific de gaz, consumatorii sunt rugați să sune imediat la dispeceratul de urgență al Delgaz Grid, la telefon: 0800.800.928 sau 0265-200.928.

Reprezentanții companiei regretă disconfortul creat și mulțumesc tuturor pentru înțelegere.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Primăria Orașului Pecica. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.