Ziarul electronic al arădenilor

Alexandru Meszar, candidatul UDMR la Primăria Arad

Fostul preşedinte al clubului de fotbal UTA, Alexandru Meszar, care a condus şi clubul Atletico, a fost prezentat, vineri, drept candidat al UDMR pentru Primăria Arad, în timp ce pentru preşedinţia Consiliului Judeţean va candida liderul filialei judeţene a Uniunii, deputatul Petru Farago, au anunţat liderii UDMR Arad.

În urma unui proces de alegeri interne care a început în urmă cu o lună, UDMR Arad şi-a stabilit principalii candidaţi pentru alegerile locale, iar lista completă va fi definitivată în următoarele zile.

Prezent într-o conferinţă de presă organizată de UDMR Arad, directorul Direcţiei Judeţene de Tineret şi Sport, Alexandru Meszar, a spus că în urmă cu o lună nu s-ar fi gândit la o astfel de provocare, de a fi candidat pentru funcţia de primar, însă a acceptat propunerea.

„Am acceptat pentru că am experienţă în administraţie, reprezentarea unor grupuri şi a cetăţenilor. Consider că, pentru sportul arădean, este un avantaj să aibă la primărie pe cineva care cunoaşte fenomenul UTA, dar mă aştept să primesc voturi nu doar de la iubitorii sportului arădean“, a declarat candidatul UDMR.

Întrebat de jurnalişti dacă va fi următorul viceprimar al Aradului, Meszar a spus că nu porneşte în competiţie de pe locul doi, ci îşi doreşte fotoliul de primar.

Alexandru Meszar, care este membru simplu în UDMR, a anunţat că se va autosuspenda din funcţia de director la Direcţia Judeţeană de Tineret şi Sport pe perioada campaniei electorale.

În municipiul Arad există o comunitate de peste 16.000 de locuitori de etnie maghiară, iar UDMR are un viceprimar şi doi consilieri locali locali.

La nivelul judeţului Arad, UDMR are, în urma alegerilor din 2016, cinci primari, cinci viceprimari, 60 de consilieri locali şi doi consilieri judeţeni.

sursa: Agerpres

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.