Ziarul electronic al arădenilor

Alegeri prezidențiale 2019. Falcă: „Votul de astăzi va schimba direcţia în bine a României“

Vicepreşedintele PNL Regiunea Vest, europarlamentarul Gheorghe Falcă, a declarat, duminică, la ieşirea de la urne, că nu a votat pentru un preşedinte, „pentru că acela este deja bine definit“, ci pentru o „direcţie bună“ a României.

„Votul de astăzi nu este pentru un preşedinte, pentru că acela este deja bine definit. Votul de astăzi este un vot pentru noi, care ne va reprezenta de aici încolo în viaţă, să arătăm că am înţeles ce înseamnă să fii european, că am înţeles ce înseamnă să avem o direcţie bună în România.

La fel, votul de astăzi înseamnă foarte mult pentru mesajul comunităţilor atât pentru ţară cât şi pentru Europa. Sunt sigur că de aici încolo reformele statului o să aducă bunăstarea oamenilor şi dezvoltarea economică, aşa cum este în Arad, să ajungă peste tot în ţară. Perspectivele sunt bune pentru România. (…) Aşa cum poporul a schimbat în 26 mai direcţia României, aşa şi votul de astăzi va schimba direcţia în bine a României“, a declarat Falcă, preşedinte al PNL Arad.

În judeţul Arad, 387.990 de persoane cu drept de vot sunt înscrise pe listele permanente, pentru care au fost înfiinţate 437 de secţii de votare.

sursa: Agerpres

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.