Ziarul electronic al arădenilor

Alegeri parlamentare. Organizaţiile PSD nu vor avea candidați impuși de la București

psdPreşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat că, pentru prima dată la alegerile parlamentare, vor candida doar membri din organizaţiile PSD din judeţe, afirmând că nu va fi impus niciun candidat din Bucureşti.

„Cred că va fi prima dată când nu voi trimite pe nimeni de la Bucureşti în niciun judeţ. Vor fi numai candidaţi din judeţ, din organizaţia respectivă“, a afirmat Liviu Dragnea, la Antena 3.

Liderul PSD avertizează că nu va semna listele pentru alegerile parlamentare fără să discute despre fiecare candidat.

Întrebat dacă va avea drept de veto asupra listelor de la alegerile parlamentare, Dragnea a răspuns: „Nu o să le semnez ca primarul. Şi eu am curaj să spun asta, pentru că şi eu am fost în administraţia locală. Adică nu o să le semnez până nu discutăm despre fiecare în parte“.

„Mizăm în principal pe conţinutul şi substanţa programului de guvernare şi pe modul cum vom reuşi să comunicăm cu oamenii“, a mai adăugat Liviu Dragnea.

Preşedintele PSD a mai declarat că partidul din care face parte va susţine după alegerile din toamnă un premier social-democrat.

Întrebat de ce procent are nevoie PSD la alegerile parlamentare pentru a forma Guvernul, Liviu Dragnea a răspuns: „PSD să câştige alegerile cu suficient de mult încât cu ALDE să formeze o majoritate.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.