Ziarul electronic al arădenilor

Alegeri parlamentare 2016. VEZI candidații USR Arad

usr-aradFiliala din Arad a Uniunii Salvaţi România a depus, joi, la Biroul Electoral Judeţean, listele cu candidaţii pentru alegerile parlamentare care se vor desfășura la data de 11 decembrie.

„Depunerea listelor pentru Senat si Camera Deputaţilor este răspunsul nostru ferm la speculaţiile din ultima perioadă dacă există sau nu USR la Arad. Astăzi avem bucuria să vă anunţăm că şi pe plan local «În sfârşit ai cu cine!». Mulţumim celor 9.000 de arădeni care ne-au acordat semnătura lor pentru a putea salva România de toxicitatea cu care se confruntă de 26 de ani. Propunem un recurs la normalitate şi pentru asta e nevoie de schimbarea clasei politice, impregnată de corupţie şi nepăsare“, se arată într-un comunicat de presă remis de USR Arad.

Conform sursei citate, pe listele USR Arad se află persoane „care au trecut prin focul comisiei de integritate, proces care reprezintă o asigurare în plus a cetăţenilor că nu au în faţa lor traseişti politici sau condamnaţi penal“.

Candidații USR Arad pentru Camera Deputaților: Vlad Sergiu-Cosmin, Sfărăilă Dan-Mihai, Stan Ion, Costea Ioan-Cătălin, Cotos Elena, Răpcău Daniel-Ioan, Rus-Mițco Ioan-Dorin, Preda Ovidiu-Alin, Barz Marius-Costel.

Candidații USR Arad pentru Senat: Wiener Adrian, Postăveanu Vasile-Bogdan, Stana Carmen-Maria, Vornicu Ciprian, Ciobanu Elena-Simona.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.