Ziarul electronic al arădenilor

Alegeri parlamentare 2016. VEZI candidații PSD Arad

depuneri-liste-psd-26-octombrie-2016Listele cu candidaţii PSD Arad pentru pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie au fost depuse, miercuri, la Biroul Electoral Judeţean.

Conform conducerii PSD Arad, listele au fost validate marți, la Bucureşti, de Comitetul Executiv Naţional al Partidului Social Democrat.

„Listele pentru Senat si Camera Deputaţilor cuprind nume ale unor lideri cu experienţă politică precum actualul senator Mihai Fifor, preşedinte al Consiliului Naţional al PSD, ce deschide lista la Senat şi a deputatului Dorel Căprar, preşedinte al Organizaţiei Judeţene PSD Arad, care se află în fruntea listei la Camera Deputaţilor.

Pe următoarele locuri se regăsesc politicieni cu notorietate publică locală precum Florin Tripa, Adrian Todor sau Cristian Videscu la Camera Deputaţilor, în timp ce locul doi pe listă la Senat este ocupat de respectatul medic Gheorghe Furău.

Poziţiile următoare la Senat sunt completate de Ioan Vodicean, primarul comunei Săvârşin, de avocata Gianina Ignuţa şi de Ioan Herbei, edilul local al comunei Moneasa“, se arată într-un comunicat de presă remis de PSD Arad.

Candidaţii PSD Arad pentru Camera Deputaților:

Dorel Căprar

Florin Tripa

Adrian Todor

Cristian Videscu

Florina Vasilescu

Marius Sulincean

Dan Pocrişer

Cecilia Irimie

Alexandru Tăşedan

Candidaţii PSD Arad pentru Senat:

Mihai Fifor

Gheorghe Furău

Ioan Vodicean

Gianina Ignuţa

Ioan Herbei

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.