Ziarul electronic al arădenilor

UPDATE: Alegeri parlamentare 2016. VEZI candidații PNL Arad

pnl-aradListele cu candidații PNL Arad Arad pentru alegerile parlamentare, care vor avea loc la data de 11 decembrie, au fost votate, vineri, în cadrul ședinței Colegiului Director Județean al organizației.

Astfel, pe primul loc pe lista pentru Camera Deputaților se află fostul consilier local Glad Varga, acesta fiind urmat de deputatul Eusebiu Pistru.

Locul trei pe listă este ocupat de fostul deputat și ministru al Muncii, Claudia Boghicevici, în prezent vicepreședinte al Consiliului Județean Arad.

Pe locul patru se află celălalt vicepreședinte al Consiliului Județean Arad, Segiu Bîlcea, în timp ce poziția a cincea este ocupată de primarul municipiului, Gheorghe Falcă, acesta fiind și președintele organizației județene a PNL.

Următorii pe listă sunt Lazăr Faur, consilierul local Bogdan Boca, Sebastian Popescu și George Demian.

Pe primul loc pe lista candidaților PNL Arad pentru Senat se află senatorul Ioan Cristina, acesta fiind urmat de deputatul Ioan Șcheau, Simona Stan, consilier județean, Corina Crișan, consilier județean, și Cristian Sălășan.

UPDATE

Președintele PNL Arad, Gheorghe Falcă, a spus că locurile de pe listă au venit „ca urmare a dorinței de a schimba oamenii care vor reprezenta județul nostru în Parlament“.

„Partidul Național Liberal propune arădenilor candidați la Camera Depuților și Senat, oameni noi, tineri, cu experiență profesională pe diverse domenii de activitate, persoane care vin din societatea civilă, cadre medicale, dar și politicieni care au contribuit semnificativ la dezvoltarea județului Arad”, a declarat Gheorghe Falcă.

Șeful campaniei PNL Arad, Iustin Cionca, a spus că este o reușită a dreptei arădene, faptul că persoane din afara sferei politice au decis să se implice activ în prima linie.

„Ne așteaptă o luptă grea, însă mă simt încrezător știind că avem o echipă puternică de oameni valoroși care fac cinste Aradului. Această lista nu trebuie văzută doar ca o înșiruire de nume pentru Parlament, dar și ca cea mai potrivită echipă pentru guvernarea României”, a spus Iustin Cionca.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.