Ziarul electronic al arădenilor

Alegeri locale. Iohannis: „Dragi români, mergeţi la vot!“

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat că alegerile locale din 27 septembrie sunt „esenţiale“ şi i-a îndemnat pe cetăţeni să nu îi lase pe alţii să decidă în locul lor.

„Pe 27 septembrie mergem la urne să îi alegem pe cei care vor conduce în următorii patru ani comunităţile locale. Votul nostru decide cum se vor schimba localităţile în care trăim.

Dragi români, mergeţi la vot şi puneţi ştampila pe candidaţii care pot aduce o schimbare în bine! Aceste alegeri sunt esenţiale, pentru că rezultatul lor va face o diferenţă în viaţa voastră de zi cu zi, de la probleme de trafic la cum vor arăta şcolile şi spitalele. De aceea, nu îi lăsaţi pe alţii să decidă în locul vostru“, a afirmat, miercuri, şeful statului, într-o conferinţă de presă, la Palatul Cotroceni.

De asemenea, el s-a adresat şi candidaţilor în aceste alegeri: „Chiar dacă această campanie electorală este diferită, folosiţi toate mijloacele de comunicare pentru a vă prezenta proiectele românilor! Oamenii aşteaptă soluţii şi propuneri concrete, nu atacuri sterile. Practicile învechite, toxice, de a se încerca acoperirea unor administraţii locale dezastruoase cu subiecte inventate, cu teme parazitare, trebuie să rămână de domeniul trecutului“.

Iohannis a evidenţiat că „lupta politică este, în primul rând, o luptă de proiecte pentru comunităţi“.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.