Ziarul electronic al arădenilor

Alegeri europarlamentare. Ce spune Ludovic Orban despre Gheorghe Falcă

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat că liberalii au „cea mai puternică“ listă pentru alegerile europarlamentare și a făcut o prezentare a principalilor candidați, printre aceștia fiind și primarul Aradului, Gheorghe Falcă.

„PNL a decis astăzi (joi – n.r.) candidaţii partidului la alegerile pentru PE. Intrăm într-o bătălie decisivă pentru România, pentru Europa. (…) Bătălia care urmează nu va fi uşoară, din păcate, cei care guvernează astăzi îşi bat joc de România. (…) Avem cea mai puternică listă, oameni care în viaţa lor au făcut lucruri palpabile pentru cetăţeni, reprezentanţi care, prin funcţiile pe care le-au deţinut, (…) au arătat că au capacitatea să facă lucruri bune pentru oameni“, a susţinut Orban, într-o conferinţă de presă.

El a anunţat o campanie electorală „la firul ierbii“.

Preşedintele PNL i-a prezentat pe candidaţii la europarlamentare – Rareş Bogdan, Mircea Hava, Siegfried Mureşan, Vasile Blaga, Adina Vălean, Daniel Buda, Dan Motreanu, Gheorghe Falcă, Cristian Buşoi, Marian Jean Marinescu, Vlad Nistor, Mihai Ţurcanu, Violeta Alexandru, Ligia Ionescu, Ana Maria Dimitriu, Mădălin Teodosescu, Ciprian Ciucu, Aleodor Frâncu, Claudia Benchescu, Ciprian Epure, Adrian Lupu.

Apoi a făcut și o prezentare a principalilor candidați, printre care se numără și primarul Aradului, Gheorghe Falcă, aflat pe poziția a opt pe lista PNL pentru alegerile europarlamentare.

„Domnul Falcă este un primar de succes. Este un primar care a fost campion al atragerii investiţiilor private în municipiul Arad. Este un primar care a fost campion al atragerii de fonduri europene şi este un primar deja implicat în politica europeană, deoarece domnul Falcă este reprezentant de 9 ani din partea României în structura de la nivel european al autorităţilor locale şi regionale, respectiv Comitetul Regiunii“, a spus Ludovic Orban.

Preşedintele PNL a subliniat că nu se hazardează să menţioneze un procent pe care ar trebui să-l ia PNL la europarlamentare.

„De la referendum până astăzi PNL este pe un trend crescător, consolidat şi putem câştiga alegerile pentru Parlamentul European“, a afirmat Ludovic Orban.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.