Ziarul electronic al arădenilor

ALDE Arad anunță: Se vor monta semafoare pe bulevardul Iuliu Maniu

La sediul ALDE din Arad a sosit un răspuns din partea Primăriei Municipiului Arad, în care este specificat că s-au alocat sumele necesare din bugetul local în scopul amenajării unei intersecții pe bulevardul Iuliu Maniu, cu str. I. Alexandru.

Această amenajare conținând și montarea semafoarelor la trecerea pentru pietoni unde în ultima perioadă au avut loc mai multe accidente mortale.

„Știți bine că am inițiat petiția pentru semaforizarea acestei treceri pentru pietoni strict pentru siguranța si bunăstarea cetățenilor municipiului Arad. Am insistat să se instaleze semafoare și iată că după patru luni de la prima acțiune întreprinsă în acest sens avem un răspuns favorabil din partea Primăriei Municipiului Arad.

Sunt convins că în cel mai scurt timp lucrările vor începe și astfel lucrurile își vor urma cursul normal, iar la această trecere pentru pietoni nu vor mai exista accidente cu consecințe grave.

Mulțumesc colegilor mei care s-au implicat în acest proiect, mulțumesc conducerii Primăriei Municipiului Arad și Poliției Municipiului Arad pentru că au conștientizat importanța amenajării acestei intersecții și au decis să dea curs solicitării tinerilor din ALDE Arad.

Doresc să le transmit mulțumiri speciale cetațenilor care au semnat petiția «Semnează și Salvează!» , fară semnăturile acestora nu puteam să înaintăm cu acest demers”, a declarat Ucu Dima, președintele Organizației de Tineret ALDE Arad

„Implicarea tinerilor noștri in acțiuni care conduc la creșterea confortului cetațeanului a devenit o obișnuință. Am discutat cu ei la Moneasa în weekend, iar acțiunile care vor urma vor avea un impact social cel puțin la fel de rasunător. Îi felicit!”, a declarat Ioan Scheau, președintele organizației municipale ALDE Arad.

„Sunt mândru de echipa tinerilor ALDE! Acești copii minunați au realizat un lucru foarte mare astăzi. Datorită implicării lor se vor monta semafoare într-o intersecție foarte periculoasă și astfel accidentele în acea zonă vor dispărea. ALDE Arad luptă pentru cetațeni, luptă pentru liniștea lor,pentru bunăstarea lor”, a declarat Eusebiu Pistru, președintele organizației județene ALDE Arad.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de ALDE Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.