Ziarul electronic al arădenilor

Alcool sârbesc făcut din petrol lampant, vândut la Arad

alcoolUn arădean care comercializa alcool sârbesc contrafăcut și alți cinci care vindeau țigări de contrabandă au fost depistați de jandarmi.

Astfel, în timpul unei acțiuni a jandarmilor a fost depistat C.D., de 43 de ani, din Arad, care comercializa alcool.

„În urma cercetărilor efectuate, jandarmii au găsit o dependinţă în care C.D. falsifica alcool de provenienţă sârbească. Potrivit declaraţiei persoanei în cauză, aceasta folosea petrol lampant combinat cu apă, pe care apoi îl vindea în peturi cu etichete de alcool sârbesc“, se menționează într-un comunicat de presă remis de Gruparea de Jandarmi Mobilă Timişoara.

După constatare, jandarmii au notificat Inspectoratul de Poiliție al Județului Arad, fiind reţinută cantitatea de 50 de litri de alcool contrafăcut.

De asemenea, au fost întocmite actele de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de falsificare sau substituire de alimente sau alte produse.

În cadrul acţiunii, jandarmii timişoreni au mai depistat cinci bărbaţi care comercializau ţigări de contrabandă.

Bărbaţii, cu vârste cuprinse între 25 şi 50 de ani, au fost surprinşi în timp ce vindeau ţigările în Piaţa „Mihai Viteazul“ şi pe Calea Aurel Vlaicu din municipiul Arad.

Cei cinci bărbați au fost sancţionați contravențional cu amenzi cuprinse între 20.000 şi 100.000 de lei, iar cantitatea de 15.700 de ţigarete de contrabandă a fost ridicată în vederea confiscării.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.