Ziarul electronic al arădenilor

Albumul Panini cu loturile echipelor din Liga I, pus în vânzare

minge-fotbal3Liga Profesionistă de Fotbal anunţă, pe site-ul oficial, că albumul Panini cu loturile celor 18 echipe din Liga I va fi pus în vânzare începând de vineri, la toate chioşcurile de ziare din ţară.

“Liga Profesionistă de Fotbal şi Panini anunţă lansarea pe piaţa românească a primului album LIGA 1. Începând de vineri, 30 ianuarie, la chioşcurile de ziare din întreaga ţară veţi găsi albumul LIGA 1, împreună cu stick-erele pentru colecţie. Este pentru prima dată în România când iubitorii fotbalului vor putea colecţiona stick-ere cu fotbaliştii tuturor echipelor din Liga 1 într-un album.

De-a lungul parteneriatului cu producătorul italian de cataloage, Liga Profesionistă de Fotbal şi Panini vor pune la dispoziţia fanilor numeroase concursuri cu premii pentru cei care vor completa albumul.

Conform clipului de promovare de pe site-ul LPF, în albumul Panini apar şi jucători care în returul Ligii I nu vor mai evolua la echipele din tur.

Lucian Sânmărtean, transferat la Al Ittihad, apare în tricoul echipei Steaua, iar Cătălin Munteanu, legitimat la FC Viitorul, în echipamentul fostei formaţii, FC Braşov.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.