Ziarul electronic al arădenilor

Albu (Rapid), după meciul cu UTA: Tot stadionul mi-a umplut frigiderul

Mijlocaşul Alexandru Albu a reuşit să marcheze ambele goluri pentru Rapid, iar reuşitele au fost speciale, în contextul în care acesta a petrecut ultimul sezon chiar la UTA.

El a făcut după un gol un semn cu mâinile duse în dreptul urechilor şi a explicat, după meci, că a fost un mesaj pentru suporterii celor de la UTA, care l-au apostrofat pe durata partidei.

„Îmi pare rău pentru acea ratare. Dacă făceam 3-0, meciul se termina. Am controlat meciul, pe final, ultimele 20 de minute, s-a urcat UTA peste noi, nu ştiu de ce am cedat aşa terenul, la fel ca meciul trecut. Trebuie să îmbunătăţim ultimele minute, pe final. Tot stadionul mi-a umplut frigiderul şi le mulţumesc, pentru că era gol. Poate un pic m-am simţit dat la o parte de la UTA, dar nu mai contează, le mulţumesc pentru presiune, mi-au făcut bine. Ei au încercat, sper să încerce fiecare echipă la fiecare meci cu mine, că ne merge bine“, a spus Albu.

Formaţia Rapid a remizat, scor 2-2, cu UTA Arad, după ce a condus cu 2–0 până în minutul 82 al meciului din etapa a VIII-a a Ligii I.

Petnru Rapid a marcat  Albu ’16, ’21, iar pentru UTA au înscris Hora 82 (penalti) şi ‘Antal ’85.

Liga I. UTA Arad – Rapid Bucureşti 2-2 (0-2)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.