Ziarul electronic al arădenilor

Al patrulea deces în România al unei persoane confirmate pozitiv la COVID UPDATE 2 A fost înregistrat al 7-lea deces

O femeie de 72 de ani, infectată cu noul coronavirus, a murit luni dimineaţă, informează Grupul de Comunicare Strategică.

„În această dimineaţă a fost înregistrat al patrulea deces al unei persoane confirmate pozitiv la COVID-19“, afirmă sursa citată.

Femeia în vârstă de 72 ani era internată din 21 martie în Spitalul Judeţean Suceava, cu afecţiuni asociate cronice (diabet, boli cardiovasculare), fără context epidemiologic (nu are istoric de călătorie, nu a venit în contact cu o persoană confirmată pozitiv).

UPDATE

Al cincilea caz de deces al unei persoane infectate cu noul coronavirus

Un nou caz de deces al unei persoane infectate cu noul coronavirus (COVID-19) a fost înregistrat în România, informează luni Grupul de Comunicare Strategică.

Este vorba despre un bărbat de 71 ani, din Suceava, confirmat pozitiv pe data de 23 martie. Acesta a fost internat la Spitalul Judeţean Suceava din 21 martie.

Potrivit GCS, bărbatul a fost internat anterior în Secţia de Cardiologie, unde „este posibil contact“ cu pacienta transferată la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi.

UPDATE 2

Grupul de Comunicare Strategică anunţă că, luni seară, a fost înregistrat şi cel de-al şaptelea deces al unui pacient infectat cu noul coronavirus.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 65 de ani, internat la Spitalul Universitar Bucureşti, confirmat pozitiv în 21 martie. Pacientul necesita dializă şi a fost contact de salon cu un alt pacient dializat, confirmat cu COVID-19 în 20 martie şi care a fost transferat în Spitalul de Boli Infecţioase Victor Babeş, unde a decedat.

CITITI SI: Primul deces al unui pacient din România infectat cu noul coronavirus

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.