Ziarul electronic al arădenilor

Ajutoare pentru sinistrații din Lalașinț

La Centrul de colectare de bunuri, înființat de Instituția Prefectului – Județul Arad, la inițiativa Ministerului Afacerilor Interne și cu sprijinul Direcției Județene pentru Sport Arad, s-au preluat, în ultimele două săptămâni, câteva tone de ajutoare destinate persoanelor sinistrate.

Primul transport cu ajutoare constând în îmbrăcăminte, încălțăminte și alimente a ajuns astăzi la Lalașinț, unul dintre satele grav afectate de viituri.

„Deși am început acțiunea de colectare de bunuri cu intenția de a le dona sinistraților din județele din estul Transilvaniei, vremea nefavorabilă din ultimele zile ne-a determinat să le sărim în ajutor persoanelor sinistrate din județul nostru. Un prim transport a ajuns, astăzi, cu sprijinul Inspectoratului pentru Situații de Urgență, în satul Lalașinț, profund afectat de inundații, iar în următoarele zile un nou transport va fi oferit cetățenilor aflați în mare nevoie din această localitate.

De aceea, îi rog pe toți locuitorii municipiului și județului să doneze inclusiv în cursul zilei de mâine, pentru persoanele sinistrate din Lalașinț, exclusiv pături, perne, lenjerie de pat, apă și alimente din gama celor neperisabile, de acestea localnicii având mare nevoie. Le mulțumesc, încă o dată, tutoror celor care au donat și care au făcut posibil acest ajutor” – Florentina Horgea, prefectul județului Arad.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Prefectura Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.